AMBULERANDE PARAPLYMAKARNA FRÅN VERGANTE

Vi vill gärna påminna er om att den 15 oktober 2016 kl. 12:00 så får vi – medlemmar och icke-medlemmar - lyssna till ett intressant föredrag om de ambulerande paraplymakarna från Vergante. Som vanligt håller vi till i Italienska Kulturinstitutet på Gärdesgatan 14.

Chiara Martinetti introducerar  oss till  dalgången Vergante i Piemonte och berättar om dess invånare,   ”Lusciat”,  som i århundraden har rest runt i Italien för att reparera och konstruera paraplyer. 

Konferensen blir på lätt italienska och illustreras med många vackra bilder.  
Därefter följer Il Pontes traditionella buffé. Allt till priset av 120:- för medlemmar och för utomstående gäster 180:-. Endast föredraget 50:-. 

För upplysningar och anmälan - minst tre dagar i förväg - skriv till info@ilponte.se eller ring till Christina Sandahl 0768001711.