EKUMENISK DISKUSSION MED IL PONTE

Kära vänner.

Vi vill påminna er om att nu på lördag, den 24 september 2016 kl.12,00 på Italienska Kulturinstitutet, Gärdesgatan 14 Stockholm, så uppmärksammar Il Ponte 500 årsminnet av Reformationen samt Påvens besök i Lund i November med anledning av detta.
Det blir en diskussion mellan Örjan Ekman som är katolik och Hans Ulfvebrand, domprost i Storkyrkoförsamlingen, om Reformationen, om dialogen mellan den lutherska och den katolska kyrkan och om utvecklingen enligt dokumentet “From conflict to communion”. 
Diskussionen förs på svenska.  
Därefter erbjuder Il Pontes traditionell italiensk buffé.
Allt detta till priset av 120 sek för medlemmar och för övriga 180 sek  (50 sek för bara föredraget).

Vid Italienska Kulturinstitutet finns en gratisparkering. I närheten finns också hållplatser för bussarna 4, 42, 56, 69, 72 och 76. Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan på röda linjen riktning Ropsten (utgång Valhallavägen). 
För övriga upplysningar och anmälan - minst tre dagar i förväg - skriv till info@ilponte.se eller ring till Christina Sandahl 0768001711.

Il Pontes Styrelsen